Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (3.86 secunde)
Locuieste cu logodnica insarcinata cu chirie, ca in studentie, in timp ce vila de 300.000 de euro, pe care se chinuie s-o ridice la comuna Cernica, la margine de Bucuresti, a fost lasata in paragina.
Am lucrat doi ani la Departamentul Cultelor, in anii ’80, timp in care am avut prilejul sa ma familiarizez cu chestiuni delicate, cum era cea a Bisericii Greco-Catolice, care, desi desfiintata oficial, supravietuia in subteran.
Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord a receptionat prima intrebare la doar cateva ore de la lansarea oficiala a proiectului, 19 februarie.
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Am avut un week-end cu procurori, judecatori, transmisii in direct, catuse, jurnalisti inghesuiti pe trotuare, avocati, talk-show-uri, stiri incendiare. ... Parca eram la Palermo, in ziua unui mare proces cu Mafia. ... Alt subiect fierbinte a fost bineinteles descinderea senzationala pe aeroport a celor trei ostatici, jurnalisti romani disparuti la Bagdad.
Am avut un week-end cu procurori, judecatori, transmisii in direct, catuse, jurnalisti inghesuiti pe trotuare, avocati, talk-show-uri, stiri incendiare. ... Parca eram la Palermo, in ziua unui mare proces cu Mafia. ... Alt subiect fierbinte a fost bineinteles descinderea senzationala pe aeroport a celor trei ostatici, jurnalisti romani disparuti la Bagdad.
Mizeria morala actuala a societatii romanesti s-a propagat astfel de sus in jos si ea pleaca de la faptul ca o mare parte a opiniei publice a acceptat cu ani in urma o nerusinata manipulare pentru promovarea unor personalitati compromise in prim planul vietii politice, spune Emil Constantinescu.
Indiferent de actuala cazare - in opozitie sau la putere - toata social-democratia mioritica are probleme. ... Totul a pornit de la banuiala ca Gusa ar fi fost acela care a provocat disputa referitoare la concesiomarea unor zacaminte miniere firmei colegului sau de partid, Adriean Videanu.
Traian Basescu, la PRO TV: ... LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro.
"I-am scos de pe harta" Ca niste fantome cenusii de otel, tancurile se misca greoi prin pacla deasa care se ridica peste ruinele fumegande ale orasului: ... La cativa kilometri distanta, din celalalt capat al Ruinburgului, inamicul a plecat deja la atac:
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
"Constat cu dezamagire ca o parte a societatii civile se implica direct si partizan in campania electorala, ignorand cu buna stiinta rolul de observator echidistant al vietii politice si sociale.
Andrei Alexandru) Doamna Udrea are acces la "secretele zeilor". ... Nu poti fi simultan politician la cel mai inalt nivel de solicitare si o mama dedicata. ... Poate ca n-as fi ajuns la aceasta concluzie, daca nu existau aproape simultan si alte declaratii complementare venite dinspre politicieni importanti ai PDL:
In cele ce urmeaza puteti citi o declaratie de presa din partea Delegatiei PSD din Parlamentul European privind discursul lui Nigel Farage, discurs bazat pe o minciuna demascata de datele oficiale, referitoare la fluxul de romani veniti in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor.
Evenimentul Zilei scrie ca rudele cantaretei Madalina Manole, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, castigurile a doua televiziuni importante din Romania, Pro TV si Antena 1.
Asociatia Pro Consumatori (APC) a transmis un comunicat de presa cu titlul: Sifon la pret de apa minerala naturala carbogazoasa?!? La data de 1 septembrie 2013, Asociatia Pro Consumatori (APC) a lansat campania nationala Spune NU practicilor comerciale incorecte.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
Doar pentru rolul din serialul "Las Fierbinti", difuzat de PRO TV, primeste 1.500 de euro pe episod. ... Dupa ce a avut norocul sa ajunga la Hollywood, intors in Romania, a stiut sa ceara sa-i fie recunoscuta valoarea.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Republica Moldova a primit o veste buna de la Bruxelles", pe care o puteti citi in continuare.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace. ... Mai mult, seara, cand au fost date publicitatii primele estimari facute dupa iesirea de la urne, C.V.
google-analytics.com